Voedingssupplementen

Je huid enkel langs de buitenkant verzorgen is helaas niet genoeg om alle schade door externe factoren tegen te gaan. De eigenschap van de epidermis, de buitenste huidlaag, beperkt namelijk de penetratie van huidverzorgingsproducten.

Renew + Protect

Deze krachtige formule bevat zes actieve ingrediënten die synergetisch samenwerken om de gezondheid van je huid van binnenuit te optimaliseren. Zij veranderen het huidklimaat waardoor de huidfunctie, het herstel en de veerkracht verbetert van binnenuit.

Resultaat verwacht vanaf 4 weken.
Ideaal en zichtbaar resultaat vanaf 12 weken.

Verdedigt : verhoogt de weerbaarheid van de huid tegen UV-stralen
Hydrateert : verbetert de hydratatie van de huid
Verstevigt : optimaliseert de elasticiteit en stevigheid van de huid
Verzacht : kalmeert ruwheid en roodheden.
Beschermt : rijk aan antioxidanten voor een gezonde huid.

€ 82,50

Marine Collageen + co factors

Wist je dat collageen een belangrijke rol speelt als bouwsteen van onze huid, haar en nagels? Onze eigen collageenproductie neemt vanaf de leeftijd van 20 jaar af. Bovendien wordt collageen voortdurend aangevallen door vrije radicalen die de collageenmatrix beschadigen en verzwakken.

De afname van onze collageenproductie samen met de toename van de collageenschade resulteert in aanzienlijke veranderingen in de huid: fijne lijntjes, rimpels en ruwheid.

De krachtige formule van Marine Collageen + Co factors bevat 3 actieve ingrediënten die synergetisch samenwerken om de gezondheid van je huid, haar en nagels te optimaliseren. Dankzij de collageenpeptiden, silicium en volwaardige vitamine C die synergetisch samenwerken, helpt het een gezonde huid te behouden en geeft het een boost aan de gezondheid van haar en nagels.

€ 54,00

Gut Glow

Een goed functionerend maag-darmstelsel is belangrijk voor je algemene gezondheid en welzijn. Gut Glow voorziet de darmen van vezels die helpen de normale werking in stand te houden & het evenwicht te herstellen.

Het belang van een gezonde darmflora wordt steeds belangrijker, ook voor de huid. Dit door de communicatie tussen de darmmicroben en de huid, of de “darm-huid-as”. De gezondheid van je darmen kan namelijk effect hebben op ontstekingen, de immuniteit en de hormoonspiegel in je huid. Ontregeling van het darmmicrobioom kan leiden tot huidaandoeningen als dermatitis, rosacea & psoriasis.

GUT GLOW is een veganistisch en smaakloos poeder dat oplost in je favoriete drank zonder de textuur te beïnvloeden, waardoor het gemakkelijk dagelijks in te nemen is. Deze minimalistische formule bevat geen vulstoffen en of niet-medicinale ingrediënten.

Het bevat klinisch onderzochte vezels die goed te verdragen zijn: Sunfiber®, inaveaTM & tremella paddenstoelenextract.

€ 61,50

Reset

Ook de leverfunctie beïnvloedt het uiterlijk en de gezondheid van de huid. De lever is een multifunctioneel orgaan dat betrokken is bij het handhaven van de voedingsstoffen- en hormoonbalans van het lichaam. Daarbij speelt het ook een belangrijke rol bij het ontgiften. De huid haalt haar voedingsstoffen uit de bloedbaan waardoor symptomen van een verminderde leverfunctie eerst te zien zijn in de huid. Als we onze huid voorzien van voedingsstoffen om de leverfunctie en de gezondheid ervan te ondersteunen, bevorderen we ook een gezonde huid.

Resultaat? Reset optimaliseert het huidklimaat door de belasting van toxische vrije radicalen te verminderen en de leverfunctie te ondersteunen. Het wordt tevens gebruikt inde kruidengeneeskunde om spijsverteringsstoornissen te helpen verlichten.

Hoe gebruik je het? Neem dagelijks twee capsules in met een glas water. Gebruik miinimaal 3 weken voor een effectief resultaat. En gedurende 3 maanden voor een effectieve kuur na bvb eindejaarsfeesten of de zomermaanden. Je mag het tevens combineren met alle andere Bend Beauty producten.

€ 68,00

Wens je een totaaloplossing om een gezonde huid te stimuleren, dan moet je dit ook van binnenuit gaan doen, diep in onze huidlaag waar de collageen- en elastinematrix zich bevinden.

Het is namelijk belangrijk om een optimaal ‘huidklimaat’ te stimuleren. Elke cel van je huid, tot in de diepste laag, wordt omringd door externe factoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, stress, vermoeidheid, vrije radicalen, enz. Deze factoren stimuleren huidafbraak of -herstel. Dit noemen we het ‘huidklimaat’.

Met onze nutricosmetica kiezen we dan ook voor een holistische benadering en zorgen we ervoor dat de gezondheid van je huid ook van binnenuit geoptimaliseerd wordt.