Over Evita ...

Ik heet je van harte welkom in mijn schoonheidsinstituut. Gelegen in hartje Grimbergen waar ik jou sinds 2005 met veel plezier ontvang om jou te begeleiden naar de beste versie van je huid en bij uitbreiding de beste versie van jezelf.

Duurzame huidverbetering en aanpak van de huidveroudering, daar gaan we samen voor! Doffe huid, acné, fijne lijntjes en rimpels, droge huid, pigmentvlekken, roodheden, gevoelige huid, onzuivere huid, huidverslapping,... Allemaal zaken waar we iets aan kunnen doen. Jou daarbij helpen is mijn missie!

Jou laten stralen en ervoor zorgen dat je met een zelfzeker gevoel mijn instituut kan verlaten, maakt mij echt gelukkig. Ik sta er dan ook op om tijd te nemen om jou en jouw huid goed te leren kennen zodat ik weet wat de noden zijn van jouw huid maar natuurlijk ook wat jouw wensen zijn.

Een persoonlijke aanpak staat namelijk steeds voorop in mijn instituut!

Sinds 2018 ben ik ook erkend Beauty Professional Oncologie. Zowel tijdens als na de behandeling van kanker, kan je bij mij terecht voor een heerlijk ontspannend moment of als jouw huid het moeilijk heeft.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat specialisatie een must is, werk ik samen met echte vakmensen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. In eerste instantie is er Zina, een specialiste op het vlak van permanente make-up. Bij haar kan je terecht voor een prachtige eyeliner, natuurlijke wenkbrauwen en stralende lippen.

Wil je je nooit meer zorgen hoeven te maken over haren op je benen of onder je oksels of elk ander lichaamsdeel? Dan stuur ik je met een gerust hart door naar Isabelle Schelfaut voor laserontharing.

En last but not least is er Dr Veerle D’hondt, plastisch chirurg. Nadat mijn moeder, zelf ook plastisch chirurg, in 2020 op pensioen ging, voelde ik de nood om opnieuw iemand aan mijn zijde te hebben die dezelfde passie deelt om mensen te helpen zich goed in hun vel te laten voelen. En dat vond ik gelukkig bij mijn nicht, Dr Veerle D’hondt. Met eenzelfde visie op natuurlijke schoonheid vult zij aan waar ik je niet meer verder kan helpen.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te leren kennen!