HydroPeptide : huidverbeterende verzorgingen

Met het huidverzorgingsgamma van Hydropeptide kan er een zeer brede waaier aan gelaatsverzorgingen worden aangeboden. Omdat elke huid anders is, wordt er, steeds in samenspraak met de klant, de juiste huidverzorging bepaald. Elke huidverzorging wordt dus gepersonaliseerd aan de noden van de huid en jouw wensen!

Wat zijn peptiden?

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecule dat bestaat uit een klein aantal aminozuren (bouwstenen van een eiwit) dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in de molecule, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit (2e belangrijkste bouwsteen van ons lichaam).

HydroPeptide’s unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Eigen VLR technologie

HydroPeptide is eveneens de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling.

Ze vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

Alle producten zijn vrij van synthetische parfums, parabenen, ftalaten, SLS/SLES en zijn niet getest op dieren.

De verschillende behandelingen met HydroPeptide zijn steeds ‘zonder downtime’. Dit houdt in dat de behandelingen doorgaans geen roodheid, irritatie en schilfering veroorzaken. De filosofie van HydroPeptide onderstreept vernieuwing van de huid door haar te voeden, in plaats van haar te beschadigen!