Relax

Laat de stress achter je met deze luxe behandelingen die je de ultieme relaxatie bieden. Ontsnap even aan je dagelijkse routine en gun jezelf de ontspanning die je verdient!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende verzorgingen.

Mineral Balance Back

Ontdek de ultieme ontspanning met onze Mineral Balance Back behandeling. We starten met een zachte scrub om de huid te vernieuwen, gevolgd door een heerlijke massage die alle spanning wegneemt. Sluit de ervaring af met een luxe modderpakking met 100% natuurlijke modder van de Dode Zee. Heb je extra zorg nodig voor lage rugpijn, boek dan zeker een LED-upgrade om de spieren nog dieper te ontspannen. Geef jezelf de weldaad van totale ontspanning en verlichting.

Sea-Kissed Treatment

Dompel jezelf onder in pure verwennerij met onze Sea-Kissed Treatment. Ervaar een oase van ontspanning met een korte, maar krachtige gelaatsverzorging die je huid doet stralen. Laat vervolgens de stress wegsmelten tijdens onze rugverzorging met zalige massage. Laat de zilte kus van de zee je omhullen en geniet van het ultieme gevoel van welzijn. Verwen je gelaat, schouders en rug met deze onvergetelijke ervaring.

Relaxing Facial Ahava

Gun je huid een verwenmoment met onze exclusieve Relaxing Facial Ahava. Laat je betoveren door de reinigende kracht, zachte peeling en kalmerende gelaatsmassage. Ontspan volledig terwijl je schouders, armen en handen in de watten gelegd worden tijdens een heerlijk hydraterend gelaatsmasker. Ervaar de luxe van Ahava-producten en geef je huid de liefdevolle aandacht die ze verdient. Ontdek een stralende teint en een gevoel van totale ontspanning.