Upgrade your facial

Wil je graag jouw gelaatsverzorging uitbreiden en dus extra resultaat boeken, dan kan dat!

Gua Sha / cupping massage

Upgrade je gelaatsverzorging naar nieuwe hoogten met een verkwikkende Gua Sha of cupping massage. Laat stress en spanning verdwijnen terwijl je de circulatie bevordert en een stralende gloed onthult. Geef jezelf de liefdevolle aandacht die je verdient en omarm de schoonheid van een gepersonaliseerde, holistische skincare routine. Het is niet alleen een investering in je huid, maar ook in je welzijn. Ontketen de kracht van zelfliefde en straal van binnenuit.

LED upgrade

Maak jouw behandeling nog doeltreffender met 20 minuten LED. Stimuleer collageen, verminder fijne lijntjes en laat je teint stralen. De LED wordt aangepast naargelang het doel van de behandeling.

Lip plumping

Heb je last van hele fijne lippen, rimpeltjes rond je mond en/of droge lippen? Dan is deze behandeling EXACT wat je nodig hebt.

Je lippen worden eerst gereinigd en gepeeld. Nadien worden actieve werkstoffen ingesluisd tot in de diepere huidlaag om je lippen en je lipcontour goed te gaan verzorgen en hydrateren. Als laatste wordt er dan gedurende 15 minuten een speciaal lipmasker aangebracht dat ervoor zal zorgen dat jouw lippen meer geplumpt zullen worden en rimpeltjes rond de mond verzachten.

Afwerken doen we met aangepaste producten die jouw lippen zullen laten stralen!

Hydrate Your Lips

Verwen je droge of gebarsten lippen met een verfrissende hydratatieboost, waardoor ze zijdezacht aanvoelen. Upgrade je gelaatsverzorging en laat je glimlach stralen. Want gehydrateerde lippen zijn de ultieme finishing touch voor een prachtige look!

Rozenkwarts eye treatment

Laat je ogen stralen met deze exclusieve oogverzorging verrijkt met de liefde van rozenkwarts. Ervaar de serene aanraking van de rozenkwarts staven tijdens een ontspannende massage, gevolgd door het verfrissende comfort van Collagel oogmaskers. Je ogen worden omhuld in luxe en diepe hydratatie. De behandeling wordt afgewerkt met twee doelgerichte oogproducten die je ogen zullen laten stralen als nooit tevoren!

Make-up

Wil je graag na je verzorging graag wat make-up laten aanbrengen? Dat kan! Er wordt een basis make-up (primer, foundation, blush & mascara) aangebracht met Studio Mino. 100% minerale make-up die jouw huid verzorgt, beschermt en egaliseert.