Meso Skin Dual

MESO SKIN DUAL is een innovatieve behandeling die huidveroudering van binnenuit en van buitenaf bestrijdt. De technologie stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, twee bestanddelen die essentieel zijn om de huid stevig en elastisch te houden.

De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie.

Het is een veilige, effectieve, niet-invasieve behandeling die zich aanpast aan alle huidtypes en die op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie en blijven na verloop van tijd met een adequate huidverzorging.

Na meerdere behandelingen treden aanzienlijke verbeteringen op met meervoudige verjongende effecten. De huid wordt fris, stralend en stevig, de celstofwisseling wordt geactiveerd en de hydratatie wordt hersteld.

Hoe werkt de Meso Skin Dual?

De Meso Skin Dual geeft spierstimulatie en hierdoor een verbeterde doorbloeding door verhoogde microcirculatie. Hierdoor worden cellen opnieuw geactiveerd.

Microstromen zorgen ervoor dat een hoge concentratie actieve ingrediënten, tot 80% meer, in de huid doordringt om uitgebreide gunstige effecten uit te oefenen. Bij elektro-mesotherapie, ook wel mesoporatie genoemd, worden met zwakke elektrische impulsen tijdelijke kanaaltjes in de huid gemaakt. Op dat moment neemt de doorlaatbaarheid van de celmembranen drastisch toe, waardoor de actieve bestanddelen diep kunnen doordringen. Wanneer de puls stopt, keren de cellen terug naar hun oorspronkelijke structuur. Hierdoor is er na de behandeling geen herstelperiode.

Het omvat ook LED-fototherapie.

Rode LED om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren, de collageenproductie te bevorderen en ontstekingen te verminderen.

Blauwe LED om het optreden van onvolkomenheden te verminderen en acne te bestrijden, en met ontstekingsremmende werking.

Het zorgt ervoor dat stoffen kunnen worden opgenomen in de hypodermis en de spiermembranen. Een veilig, effectief en pijnloos alternatief voor conventionele mesotherapie en microneedling.

Wat zijn de voordelen voor jouw huid?

  • stralende huid : versnellen van de celvernieuwing voor een frisse, jongere huid
  • opspannend effect : herstelt en herstructureert de onderliggende huidarchitectuur
  • hydratatie : bevordert de penetratie van actieve ingrediënten voor een plumpend effect egale teint, minder pigmentvlekken: regenereert de optimale microbiome omgeving van de huid voor een stralend, frisse en jonge teint
  • energie : versnellen van de huidvernieuwing en verminderen van de vorming van rimpels
  • bloedsomloop : ontstekingsremmend effect dat zuurstof en voedingsstoffen in de huidcellen verbetert
  • aanpak acné : zowel actief als de littekens ervan kunnen behandeld worden. De huid zal terug egaler zijn.

MESO SKIN DUAL wordt gebruikt voor zowel gelaatsverzorgingen als plaatselijke behandelingen op het lichaam (striemen, littekens, verslapping van de huid op de bovenarmen, enz.)

Elke behandeling wordt gepersonaliseerd zodat er gewerkt wordt op de noden van uw huid maar ook kan voldaan worden aan uw wensen.