Epilaties

Epilatie biedt een effectieve en langdurige oplossing voor haarverwijdering.

Epilaties on the go

De epilaties met hars worden steeds minutieus uitgevoerd en afgewerkt met de pincet waar nodig. Nadien wordt er ook steeds een verkoelende en kalmerende crème aangebracht om de huid goed te verzorgen na de epilatie.

Epilatie gelaat + LED

Is je gelaat heel gevoelig? Boek dan een epilatie + LED. Je huid wordt eerst gereinigd, gewenste epilaties worden uitgevoerd en nadien wordt het LED paneel nog 12 à 15 minuten over je gelaat geplaatst. Dit zal ervoor zorgen dat de huid gekalmeerd wordt.

Laserepilatie

Heb je veel last van ingegroeide haartjes? Of stoor jij je aan de beharing op bepaalde zones van je lichaam? Dan is laserepilatie wat je zoekt!

De laser werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren. Een behandeling van donshaartjes, grijze en hoogblonde haren is helaas niet mogelijk.

Alvorens je de behandeling kan opstarten mag de te behandelen zone gedurende 3 tot 6 weken niet worden blootgesteld aan zonlicht of zonnebanken. De huid mag niet gebruind zijn en ook het bruinen zonder zon wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden. Indien je de haartjes scheert, mag je dit blijven doen maar dit tot slechts 3 dagen voor de behandeling.