Schoonheidssalon Evita: gespecialiseerd in gepersonaliseerde en huidverbeterende verzorgingen

Schoonheidssalon Evita - Grimbergen Schoonheidssalon Evita is een klein paradijs gelegen in Grimbergen, ook wel gekend als de Parel van Brabant.

Behandelingen

Met een Bachelor Esthetiek op zak startte zaakvoerder Evita Algaba in 2005 een salon dat gepersonaliseerde verzorgingen aanbiedt op maat van de klant. Dit kan gaan van een gelaatsverzorging tot een manicure, een (definitieve) ontharing of het aanbrengen van make-up. Bij elke behandeling staat een persoonlijke aanpak voorop.

Maak een afspraak

Het schoonheidssalon in Grimbergen is gelegen in een ruim appartementsgebouw en enkel toegankelijk op afspraak. Dit om de klant in alle rust optimaal te laten genieten van de gekozen behandeling. Het relaxerende en strakke design van de zaak maakt dat de focus volledig op de klant kan worden gelegd. Na een uitgebreid gesprek over de specifieke wensen, een analyse van de huid en een professionele uitleg over de verschillende verzorgingen en producten, mag u zich 100% overgeven aan de weldoende behandeling voor uw gelaat, handen of uw volledig lichaam.

Producten

Schoonheidssalon Evita werkt met verschillende merken om zo aan alle noden en wensen van elke klant te kunnen voldoen. Voor de huidverzorging wordt er gewerkt met AHAVA (= liefde in het Hebreeuws), natuurlijke producten van de Dode Zee & HydroPeptide, Amerikaans merk gespecialiseerd in anti-aging.

Voor zonnebescherming wordt er gebruik gemaakt van Youth Lab en voor zelfbruining wordt er beroep gedaan op de producten van He-Shi.

Tot slot is er nog Karaja, een Italiaans make-up merk.Deze producten vormen ook de basis voor speciaal samengestelde cadeaupakketjes die in het salon te verkrijgen zijn. Of wilt u de ontvanger van het geschenk liever zelf een keuze laten maken uit het deugddoend aanbod? Opteer dan voor een cadeaubon. De bon blijft één jaar geldig en kan gebruikt worden op behandelingen of bij de aankoop van producten.

Zin gekregen in een hemelse behandeling in dit schoonheidssalon? Neem dan zeker contact op en plan uw afspraak in.

Back to Top