Medical Jet System®

De revolutionaire techniek om uw gezicht, hals en decolleté op te lichten!

Sublimeer uw huid, zonder naald en zonder inspuiting

 

Waarover gaat het?

Tot op heden bestond de enige techniek om rimpels te vullen, uit het inspuiten van hyaluronzuur met behulp van naalden. Vandaag maakt de unieke technologie van het MEDICAL JET SYSTEM® het mogelijk om hyaluronzuur in de huid te brengen zonder naald en zonder inspuiting!

Deze 100% natuurlijke revitalisatietechniek maakt het mogelijk om de huid aan het oppervlak en in de diepte te behandelen. Dankzij het MEDICAL JET SYSTEM® kunnen onzuiverheden ter hoogte van het gezicht, de hals, het decolleté, … gecorrigeerd worden.

In enkele sessies is de huid opnieuw gehydrateerd, glad en krijgt ze opnieuw haar natuurlijke uitstraling.

 

Hoe werkt het?

Met behulp van het gepatenteerde handstuk zal het MEDICAL JET SYSTEM® aan een supersonische snelheid een mengsel van lucht en werkzame bestanddelen voortstuwen in de vorm van microscopische druppeltjes en dit allemaal zonder contact met de huid.

Onder deze druk zullen de poriën zich openen waardoor het werkzame bestanddeel in de diepe huidlagen kan binnendringen.

Hoe verloopt een verzorging?

  1. In eerste instatie zorgen we voor een drainage van het gezicht en het decolleté.
  2. Vervolgens voeren we een bio-peeling uit: dit is een lichte, 100% natuurlijke peeling zonder agressie of vernietiging die de dode huidcellen zal elimineren, de productie van nieuwe cellen zal stimuleren en de microcirculatie zal verbeteren. Zo zal de huid gezuiverd worden en opnieuw van zuurstof voorzien zijn.
  3. Dan zullen we met het specifiek handstuk de werkzame bestanddelen laten binnendringen, zoals hyaluronzuur, door de nadruk te leggen op de te behandelen zones.

Naargelang het gewenste resultaat gebruiken we verschillende werkzame bestanddelen, zoals hyaluronzuur voor het volume, glycolzuur voor de bio-peeling, vitaminen A+E, B5 en C voor de soepelheid, de glans en de uitstraling van de huid.

            Tijdens de verzorging zult u een levendig, fris gevoel ervaren.

Voor welke resultaten?

De techniek van het MEDICAL JET SYSTEM® zal uw huid een tweede jeugd geven. Deze revolutionaire methode zal uw lippen voller maken, uw rimpels verzachten en de neusgroeven minder diep maken.

Uw huid zal zichtbaar gladder, stralender en grondig gevoed zijn. Er worden ook verbluffende resultaten verkregen op striemen, littekens,…

Wenst U meer info omtrent de verzorgingen, frequentie, enz ? Neem dan gerust contact op.

Back to Top